WordPress eklentileri 2019

wordpress eklentileri 2019

WordPress sitem var ve 2019 yılındayım diyorsanız, sizlere olmazsa olmaz dediğim eklentileri aşağıda derledim umarım faydası olur.

En İyi SEO Eklentisi Yoast SEO: Herzaman benim ilk kullandığım ama artık All in One Seo ‘nun önüne geçmeyi başarmış bir eklenti. Woocommerce sitelerde bile iyi performans veriyor. Yoast SEO eklentisi, en iyiler arasında gösterilmektedir. Duplicate description ve title sorunlarını ortadan kaldırmak için ideal bir çözüm olacaktır.

En İyi Adsense Reklam Yerleştirme Eklentisi Ad Injection: Mevcutta elinizde olan içeriği ve Google üzerinden yerleştireceğiniz reklam üzerinde tam yetkiye ve kontrole sahip olmanızı sağlayan Ad Injection, sitenizin her alanına dokunabileceğiniz eşsiz bir yapıdadır.

En İyi Güvenlik/Virüs Tarama Eklentisi Wordfence:  1 milyon üzerinde kullanıcıya sahip olan en iyi Güvenlik eklentisi konumunda olan Wordfence, oldukça fazla ücretsiz özellik sunmaktadır. İki aşamalı kimlik kontrolünün haricinde brute-force saldırılarının da en iyi şekilde engellenmesini sağlamaktadır.

En İyi Fotoğraf / Resim (Sıkıştırma) Optimizasyon Eklentisi EWWW: Birbirinden farklı özellikleri bir arada sunan, kayıplı ve kayıpsız görüntüleri düzenleme imkanı tanıyan EWWW, PDF formatı olan fotoğraflara da işlem yapılabilmesini sağlamasıyla farklı bir boyut sunmaktadır. Bir çok kullanıcının tercihi olan bu eklenti güven vermeye devam ediyor.

En İyi Cache Eklentisi WP Fastest Cache: 300 bin kişiden fazlanın kurulum yaptığı ve kullandığı WP Fastest Cache, en kaliteli ön bellek temizleme eklentilerinden birisidir. Çok çeşitli seçeneklerde ön bellek temizleme ve diğer ihtiyaçlarınızı tek eklenti ile çözmenizi sağlayan bu eklentiyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

En İyi Sitemap Eklentisi Google XML Sitemaps: 18 milyondan fazla indirilen ve aktif olarak 1 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip olan Google XML Sitemaps, tamamen ücretsiz olması ve sitemap özelliklerini google entegrasyonu ile görevini sorunsuz yerine getiriyor.

En İyi SSL Eklentisi Really Simple SSL: Sitenizi daha güvenilir kılmak için kullanabileceğiniz, basit kullanımı ve kuruluma sahip olan Really Simple SSL, alanının en iyisi olarak bilinmektedir. Bu eklenti sayesinde başka bir ssl eklentisi aramanıza gerek yok. Pro versiyonu ile Hsts listesine kayıt yapmanıza imkan tanımaktadır.

En İyi İletişim Formu Eklentisi Quform: Rahat kullanımı ve form oluşturmanın yanı sıra; kolaylıkla farklı formlar üretmenize de imkan tanıyan Quform, en iyi İletişim Formu eklentisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Seçtiğiniz seçeneğe göre birçok seçeneği de yanında sizlere sunma özelliği olan eklentiyi, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Wp forms da gayet basit ve etkilidir.

En iyi Database Optimizasyon Eklentisi Easy WP Cleaner: Oldukça rahat biçimde kullanabileceğiniz ve en iyi sonuçları alabileceğiniz Easy WP Cleaner, ihtiyacınız olan Database Optimizasyonu’nu da en iyi şekilde yapmanızı sağlayan eklentidir. Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan eklentiyle, sizlerde en iyi sonuçlara erişebilirsiniz.

Captcha Bank: Websitenize gelen spam yorum veya girişler için geliştirilmiş çok güçlü bir eklentidir. Google, Text ve Logical captcha seçenekleride sunarak blogunuzda istediğinz özellikte koruma sağlayabilirsiniz.

Loco Çeviri: Blog temanızı, wordpress yönetim temanızı veya eklentilerinizi pot uzantılı dil çeviri formatında çeviri imkanı sağlayan harika bir eklentidir. Tarayıcı üzerinde kolayca çeviri yapabilirsiniz.

One Comment on “WordPress eklentileri 2019”

Bir yanıt yazın